5 романтичних варіантів для подарунку

Особливій людині - особливий подарунок. Саме такий ефект хочеться здійснити на близьку або дорогу людину. Завдання не з простих, але хіба ми шукаємо легких шляхів. Ми їх знаємо і допоможемо вибрати гідну срібну прикрасу і оригінальні способи їх подачі.

Отже, рішення прийнято - даруємо срібло з золотими накладками. Зараз це наймодніший варіант ювелірних прикрас. Загляньте в наш онлайн-каталог і швидше визначайтеся з покупкою. Жінка або молода дівчина зрадіє красивій каблучці з каменем і сережкам до нього, чоловікам буде приємно отримати спортивний срібний кулон або печатку.   

Ефект ВАУ: запам'ятати, не можна забути!

Щоб здійснити той самий ефект «Вау», не потрібно оркестрів та килимових доріжок. Такими «сюрпризами» давно нікого не здивуєш. А ось оригінальний підхід буде вельми доречним.

У повітряних кулях

Яких тільки кульок зараз не зустрінеш, але з дорогим подарунком всередині — саме воно! Кулі з гелієм, всередині яких конфетті, блискітки або стрічки заховають маленький, але особливий сюрприз.

Покладіть в пакет-зіпер, а потім в мішечок срібні сережки, ціна яких в нашому магазині вас приємно здивує. Так ви будете точно впевнені, що застібки не прорвуть кульку і не зіпсують старання.

Подаруйте напівпрозорий оберемок куль з натяком на щось більше і спостерігайте за щастям на обличчі іменинника.

Ювелірно зварена кава

Нехай ранок важливої для вас людини почнеться не просто з ароматної кави (можна і в ліжко!), але й з захоплення від срібної каблучки під чашкою. Скажете книжковий сюжет або кадр з фільму? Чому б і Так! Відчуйте себе героями, яким не потрібно грати любов.

   

Ексклюзивний букет

Отримати букет — очікувано, але якщо в букеті захований браслет зі срібла з золотими накладками  це буде незабутньо. Надішліть з кур'єром улюблені квіти дівчині, заздалегідь попередивши його про бонус всередині. Нехай він натякне в жартівливій формі, що букет не такий простий, як здається. Це можете зробити і ви, написавши на маленькій записочці.

Казка в горішку

Пам'ятаєте фільм «Три горішки для Попелюшки»? Стати чарівником і сховайте сережки або каблучку в волоському горісі. Звичайно ж, попередньо варто видалити серцевину, акуратно покласти подарунок, і з'єднати половинки шкаралупи. Зовні горіх можна декорувати стрічкою і пофарбувати в золотистий або срібний колір, тим самим показавши, що всередині знаходитися щось незвичайне і дороге. До речі, якщо хочете подарувати цілий гарнітур, можна «упакувати» його у кокос.   

Чотириногий помічник

Тільки уявіть, як вранці, як завжди, мокрий і настирливий ніс намагається розбудити вас, висмикнути з нічної дрімота. Ви відмахуєтеся, а незабаром здавшись привідкриваєте сонні очі, а там задоволена морда з дорогоцінним сюрпризом на шиї. Сон як рукою зніме. Домашній улюбленець отримає вдячні обнімашки, а ви обійми сильніше.

Емоції, які ми даруємо разом з прикрасами — найцінніші. Постарайтеся, проявіть оригінальність і покажіть на скільки дорога вам людина. Такий сюрприз він/вона запам'ятає на все життя.

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: