Ідеальний тандем — обручка і каблучка на заручини

Весілля - одне з найбільш значущих подій в житті двох закоханих. Але не варто забувати про такий важливий етап як заручини або пропозиція руки та серця. Це практично магічний момент, від якого залежить подальший розвиток подій.

«Обручка» і каблучка для заручин — кардинально різні срібні прикраси, які можуть ідеально поєднуватися.

 

 КАБЛУЧКА НА ЗАРУЧИНИ 

Звичайно ж, сьогодні всі стандарти розмиті й мало хто слідує традиційним канонам. Але що стосується заручин - більшість чоловіків дотримується певних традицій. А саме, роблячи пропозицію своїй нареченій і отримавши заповітне "ТАК" на її пальчик одягає витончений виріб зі срібла, золота або платини з центральним камінчиком — діамантом або фіанітом.

Найчастіше цей момент ретельно продумується чоловіком і стає несподіванкою для коханої дівчини.

До речі, колись вважалося, що саме ця каблучка має бути рівною двом зарплатам нареченого, але це всього лише міф - маркетинговий хід ювелірних компаній.

З приводу відтінків каменю: він не повинен бути обов'язково білим. Красиво виглядають лимонний, смарагдовий, рожевий або небесний варіанти.

 

 ЦІКАВО...

Саме в середні віки в Європі було покладено початок звичаю носити каблучку на заручини. І все завдяки банальному страху герцога Максиміліана, що його кохана Марія Бургундська не скаже заповітне «Так». Щоб убезпечити себе, аби кохана не відмовила, герцог подарував їй каблучку з діамантовими пластинами. Вона стала символом його сильною щирої любові.

 

 КАБЛУЧКА НА ЗАРУЧИНИ: ЯК НОСИТИ 

Це особлива прикраса, що символізує чисту любов і щире бажання пов'язати свої життя воєдино. До весілля українська наречена носить його на безіменному пальці правої руки, а ось, наприклад, в Німеччині - на лівій. Так вона показує всьому світу, що вже не є вільною і незабаром стане дружиною. Після одруження на місце цього одягається срібна обручка, а каблучка на заручини перебирається на іншу, ліву  руку або ж ховається в скриньку і зберігатиметься як пам'ять. АЛЕ...

 

 ОБРУЧКА 

Коли вона відповіла "ТАК" приходить час приготування до весілля, а значить і до головної події — купівлі обручок. Це парні часто схожі по дизайну ювелірні вироби з різноманітного металу, які подружжя купує вже разом і зберігає до церемонії. Потім обмінюються, дбайливо одягаючи на безіменні пальці й носять все життя. Кругла форма обручок, що не має початку і кінця, символізує нескінченність любові двох закоханих і міцність шлюбних зв'язків.

Під час виробництва обручок от  "Silver Wings" використовується срібло 925 проби, а золото 375 проби, якісні сплави. Ви можете вибрати свою ідеальну пару в каталозі інтернет-магазину.

 

❤  ЯК НОСИТИ КАБЛУЧКУ НА ЗАРУЧИНИ І ОБРУЧКУ РАЗОМ?  

Найчастіше після весілля молодій дружині складно вирішити, яке з перснів носити – із заручин або обручку. А все тому, що перше має більш помітне зовнішнє виконання, а друге символізує новий статус.

... Обидві каблучки ідеально поєднуються на одному ніжному пальчику жінки. Нерідко спочатку одягають "із заручин", на нього — обручку, слідуючи хронології піднесення подарунків. Це неймовірно красиве поєднання не має глибокого символічного змісту, але виглядає красиво, якщо обидві прикраси гармонізують між собою. Їх роблять з різного металу, різної форми, але разом вони   виглядають дуже стильно. Сьогодні чимало ювелірні компанії продають парні кільця. В іншому випадку — вироби будуть виглядати безглуздо і без смаку.

❤❤❤ Обрати стильні та оригінальні срібні весільні каблучки та для заручин,
які будуть виглядати приголомшливо разом, можна в нашому  
інтернет-магазині “Silver Wings” вже зараз.
❤❤❤

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: