Ювелірний гороскоп: як підібрати прикрасу по знаку Зодіаку

Що подарувати Раку або Льву, як догодити Козерогу? Яку прикрасу ні в якому разі не можна купувати Овну? Про зодіакальні премудрості написано чимало, але хіба ми звертаємо увагу на такі дрібниці в підборі прикрас. А варто! Розберемося в статті.

Астрологи та провісники впевнені, що саме прикраси і правильно підібрані коштовні камені мають особливу потужну енергетику, яка може впливати на різні аспекти нашого життя, а також емоційний стан і навіть характер.

 ☄ Вдень з Вогнем ☄

♈ Овни. Цілеспрямовані та амбітні натури, які схильні до виплеску пристрастей і частої зміни настрою. Збалансувати риси характеру Овна допоможуть правильні срібні прикраси з дорогоцінними каменями: алмаз, рубін, аметист, сапфір, місячний камінь. Якщо у цього знака є проблеми зі здоров'ям, подаруйте марсіанський камінь - гематит, який дасть життєву силу, поліпшить циркуляцію крові. У той же час Овна протипоказані камені, пов'язані зі стихією води. Підходить метал - залізо.

♌ Леви - усталені лідери: непохитні, сміливі та цілеспрямовані. Удачу в любові принесе камінь-символ геліодор (жовтий). Він так само допоможе посилити впевненість в собі, додасть ясність думки і посприяє налаштуватися на розумову діяльність. Левам підійдуть яскраві, стильні і благородні прикраси з жовтим, помаранчевим і червоним відтінком: тигрове око, сердолік і бурштин. Протипоказані прикраси з бірюзою або місячним каменем. Метал знака - золото, яке можна ідеально поєднувати з сріблом, подарувавши срібну печатку з накладками із золота.

♐ Стрільці - дуже енергійні і волелюбні. Вони постійно в русі, люблять подорожувати. Кращим талісманом для них стане срібний перстень з сапфіром або бірюзою. Топаз зміцнить зв'язок дівчини-Стрільця з її сім'єю. Не можна носити олександрит, перли і нефрит, вони будуть заважати досягненню кар'єрних цілей і пошуку другої половинки.

☆ Спуститися на землю ☆

♉ Тельці цінують практичність, спокій і впевненість у завтрашньому дні. Відповідно і вироби вибирати для них варто прості, в мінімалістичному стилі, але зі смаком. Для них відмінним презентом стануть кулони, ланцюжки, тонкі і витончені каблучки зі срібла або червоного золота, а що стосується мінералів: алмази, олександрити, рубіни, смарагди (життєва сила і іммунна система), жадєїти. Від обсидіану Тельцям варто відмовитися.

♍ Діви - шукачі нових відчуттів, стилів, емоцій. У них багато прикрас у різній стилістиці з незвичайними яскравими каменями. Зменшити запал до імпульсивних рішень зможе лазурит і гірський кришталь. Яшма і нефрит підходять для кар'єрного зростання. Кращим подарунком для жінки-Діви буде каблучка або срібні сережки з хризолітом (посилить інтуїцію). Не приносьте рубін, олександрит і турмалін.

♑ Козеріг - розумні й розсудливі. Вони дуже вимогливі до себе і оточуючих, тому нерідко відчувають дефіцит спілкування, їм важко знайти близьких за духом людей. Збалансувати натуру Козерогів допоможуть темні прикраси з обсидіаном, рубіном, малахітом, димчастим кварцом, сардоніксу (омолоджує і продовжує життя), алмазом, гранатом, раухтопазом. Від прикрас з цитрином варто відмовитися.

☀ Легкі мов повітря ☀

♎ Близнюки мають кілька граней своєї особистості. Прикраси, що найбільш підходять для них - прості класичні срібні каблучки і ​​браслети з цитрином. Вони стануть особливим талісманом удачі. Підійдуть перли, смарагд, яшма або місячний камінь. І навпаки, не варто дарувати вироби з рубіном, аквамарином і змійовиком.

♒ Водолії ніжні, вразливі та чуттєві натури, але в той самий час завжди готові постояти за себе. Для них вибирайте прикраси з аквамарином, сапфіром (привабливість, зміцнення любові і міцний шлюб) - сприяють спокою і впевненості в своїх силах. Жінкам-Водоліям не варто носити каблучки з бірюзою. Це погано позначиться на відносинах в сім'ї.

♎ Терези вміють дотримуватися балансу у всіх життєвих сферах. Їх талісман - браслет або кулон, який буде приносити удачу, з прозорим сапфіром, лазуритом, алмазом або гранатом. Олександрит (камінь сильних особистостей) і агат - ідеальний варіант: білий допоможе в прийнятті рішень, зелений - розбиратися в своїх почуттях, а сірий - активує логічне мислення.

◈ Водний баланс ◈

♓ Раки - чуттєві натури. Для жінки-Рака однозначно підійде витончена срібна каблучка з перлами (символ любові і відданості). Розкрити талант допоможуть аметист, аквамарин і смарагд, а місячний камінь - допоможе в нормалізації гормонального фону. Камені червоного кольору категорично не підійдуть. А також, як не дивно, вироби з діамантами варто носити акуратно, вони занадто важкі енергетично для романтичних і волелюбних Раків.

♓ Риби не охоче змінюють своє життя, пливуть за течією. Саме прикраси з нефритом і хризолітом допоможуть стати більш рішучими. Подаруйте їм кулон з прозорими каменями - аквамарином, смарагдом, гірським кришталем і александритом. Заміжнім жінкам-Рибам не варто носити каблучки або сережки з блакитним топазом (розлад у родині).

♏ Скорпіони трудяги з великими амбіціями. Срібні прикраси з яскравими червоними каменями з агатом (добре впливає на зір), рубіном, гранатом (загоює рани, допомагає засвоювати залізо і лікує шлунок) підкреслять чуттєвість і пристрасність в характері дівчини-Скорпіона. Перли і бурштин погано поєднуються з внутрішнім світом Скорпіонів. 

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: