Не складні поради у виборі печаток для чоловіків

Чоловік взмозі сам вирішувати, що і на якій руці йому носити і який перстень для чоловіка обрати. Тут йому ніхто не указ. Але якщо Ви чоловік, який піклується про свій імідж і хоче виглядати гідно за будь-яких обставин, варто звернути увагу на те, коли, з чим, на якому пальці носити кільце і, чи є правила і заборони, що диктує мода? Все по порядку.

Не тільки метал

Здавалося б, що нового. Але, на відміну від жіночих аксесуарів, для чоловічих вибір матеріалів дійсно ширший. Крім традиційного золота, срібла, платини чоловічі персні роблять з кераміки, сталі і титану. Звичайно, найпоширеніший спосіб носіння кілець - це обручки. На другому місці впевнено розташувалися печатки і персні, а далі - обереги і стилізовані дизайнерські прикраси.

Види і спосіб носіння кілець

Найчастіше на чоловічому пальці ви зустрінете саме обручку. Якщо її володар оригінал (або ж дружина!), вона буде не просто гладкою по всьому периметру, а з гравіюванням, з огранюванням, камінням, з різних металів. Сьогодні весільна мода різноманітна, тому і відтінок, і модель можна вибрати будь-який. Але для чоловіка, безумовно, важливо, щоб в такій обручці можна було з'являтися і в джинсах, і в строгому костюмі, і на пробіжці.

У сезоні 2020/21 популярні обручки, виконані у вигляді плетіння.

Друге місце в рейтингу популярності займають чоловічі печатки і персні. Це ті прикраси, які чоловік дуже ретельно вибирає. Адже вони підкреслюють його статус і є способом самовираження як особистості. Найчастіше на фасадній стороні виробу зображені якісь символи, зображення або ініціали. А ось великий коштовний або напівдорогоцінним камінь посаджений саме на верхньому майданчику кільця - це перстень. Якщо камінчик маленький, це як і раніше вважається печаткою.

Найчастіше перстень носять на мізинці (рука значення не має), або на правому безіменному пальці, а печатку в основному - на вказівному пальці.

Цікаво!  Є особливий вид персня саме для чоловіків - називається «напалок». Це кільце носять на великому пальці. Часто воно служить не тільки прикрасою, але й талісманом.

Тільки деякі чоловіки зупиняють свій вибір на оберегах, вони підсвідомо потребують захисту і підтримки таємничих незвіданих сил. Найпопулярніший вид - широке кільце «Спаси і Збережи».

А 15% чоловіків і зовсім не носять каблучки ні в якому вигляді.

Новинки! Однією з новинок стали брутальні байкерські кільця, які дуже круто виглядають на пальцях в коротких рукавичках в поєднанні з мотоциклом. Мають найчастіше форму черепа, павука або хреста. Інкрустуються такі персні камінням.

До речі, в році, що минає і в наступному актуальні чоловічі кільця нестандартного плетіння, несиметричної форми і з неординарним гравіюванням.

Якщо подобатися і ваш настрій покращується, коли на вашому пальці з'являється кільце або печатка - носіть із задоволенням!

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: