Родзинка - в деталях: вибираємо сережки на різні випадки

На відміну від кольору і довжини волосся сережки можна змінювати кожного дня і в залежності від життєвої ситуації. Завдяки вдало підібраній моделі можна підкреслити свої особливості і змістити акцент з недоліків. 
 

Вигідно змінити свій образ – це реально, якщо купити срібні сережки з золотими вставками і поєднати їх зі стильним луком.

Така пара покаже наявність смаку і статус її власниці: або ж вигідно підкреслить витонченість шиї, або овал обличчя чи колір очей, а може ідеально доповнить наряд.
 

Тож, які моделі обрати, щоб бути на висоті щодня:
 

  • Сережки на кожен день

Такі прикраси, в першу чергу, мають бути комфортними: не чіплятися за одяг чи волосся, не відтягувати мочку вуха, викликаючи больові відчуття. Це можуть бути сережки гвіздки або пусети, кільця не великого діаметру.
 

  • Сережки для офісу

Безпрограшним варіантом стануть сережки-гвоздики. Це найпопулярніший офісний вид прикрас. Адже має бути стильно, по-діловому, але в той же час жіночно. Гарно виглядають сережки геометричної форми з прозорими каменями або ж дорогими, наприклад, діамантами. Такі прикраси додають бізнес-леді впевненості і сили. Хоча деякі носять прикраси, що є «непомітним доповненням» образу.
 

  • Сережки для вечірнього дозвілля

Тут можна себе не обмежувати — прикрашати вушка і образ  в цілому нарядними і ефектними сережками з різних металів. Вдалими вибором стануть сережки-краплі і сережки-ланцюжки з дорогоцінним камінням. Красу жінки підкреслять овальні видовжені вироби,сережки-каплі, сережки з підвісками (сережки-люстри). Екстравагантні леді одягають яскраві сережки з камінням будь-яких кольорів, та й з формами можна поексперементувати. Що ж до металу, то краще зупинитися на сріблі з золотом.
 

Велике розмаїття сережок дозволяє знайти прикрасу на будь-який випадок, проте головне керуватися інтуїцією, почуттям міри і смаком.


Пам`ятайте, що подані вище поради — умовні, адже не зважаючи на щорічну сезонну моду на види сережок, не існує абсолютних правил для їх носіння. Ви унікальна, то ж і ваш образ за допомогою сережок має бути особливим. Не соромтеся одягати те, що подобається, балуйте себе покупками, адже сережки зі срібла, ціна яких не надто висока можуть стати найулюбленішими на довгі роки. 

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: