Що подарувати на Новий рік?

Напередодні новорічних свят ми знаходимося в очікуванні дива і приємних сюрпризів. І скільки б років Вам не було, ви чекаєте подарунків, хоч вже давно знаєте свого рідного Діда Мороза. Але ...

... чому б Вам не стати цим бородатим чарівником і не подарувати щастя своїм близьким. Адже набагато приємніше ощасливити близьку чи кохану людину, а може навіть здійснити чиюсь мрію.


Додайте блиску в Новорічну ніч

 

З огляду на те, що сьогодні не складає проблем купити срібні прикраси, стає дійсно важко вибирати новорічні подарунки. Але якщо постаратися, можна придумати оригінальні ідеї для подарунків в новорічну ніч. І ми допоможемо Вам з вибором!

 

  • Комплекти або окремі вироби. Уявіть який буде захват у Вашої дружини, дівчани, мами або сестри, якщо вона отримає відразу і каблучку, і сережки. Оригінальною ідеєю буде розкласти їх в різні коробочки або ж влаштувати квест, щоб вона сама знайшла і зібрала гарнітур. Але якщо цілісний комплект не по кишені, купіть щось одне, другу частину можна буде подарувати на наступне свято.
  • Срібну шпильку на шнурку або нитці можна віднести до оригінальних подарунків для дам будь-якого віку. Символічно, просто і недорого.
  • Підвіски і кулони. Якщо жінка знайде  під ялинкою срібний хрестик з перлинами - вона буде у захваті. Це особлива прикраса, яке надає жіночому вигляду ніжності й витонченості. Всі ми пам'ятаємо витончені образи Одрі Хепберн і Мерилін Монро.
  • Сережки гвоздики - безпрограшний варіант.
  • Чоловіки, незважаючи на свою суворість і практичність, теж чекають подарунків. Тому здивуєте їх, покладіть у велику коробку маленький мішечок зі срібною печаткою, спортивним кулоном або браслетом з камінням. Нехай пошукає. А ви спостерігайте за дитячим захопленням з яким дорослий чоловік буде шукати свій подаруночок.

 

Тренди 2021

У наступному сезоні, як і раніше, будуть популярні вироби зі срібла в стилі мінімалізму. Ще такий стиль називають офісним, оскільки такі прикраси максимально прості і акцентують увагу на простих геометричних формах. Наприклад, сережки зі срібла у вигляді простого квадрата або круга без додаткових вигинів і розсипу каменів.

Срібло є найбільш популярним металом у покупців, особливо у віці від 20 до 35 років. А в поєднанні з золотими накладками виріб набуває більшої значущості і виглядає дорожчим. Але ціна при цьому доступна і для модниці-студентки і для бізнес-леді.

Оскільки 2021-ий - це рік Бика, найбільш енергетично потужними і вдалими будуть жовтий, зелений і коричневі кольори. Врахуйте це при виборі каменів до виробів! Підійдуть:

  • сапфір, геліодор, золотистий топаз, турмалін, бурштин;
  • смарагд, турмалін, малахіт, хризоліт, авантюрин.
  • гранат, раухтопаз, онікс, агат.

До вибору подарунка завжди потрібно підходити ретельно, з душею, а Новий рік - це особливий привід. Тому не відкладайте на останні дні покупку, продумайте все до деталей і тільки тоді вдасться порадувати людини.

До речі, ювелірний виріб може бути чудовим варіантом для корпоративного подарунка.

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: