Давайте розбиратися: види замків у сережок

Коли ми купуємо сережки зі срібла або з будь-якого іншого металу, ми часто забуваємо звернути увагу на невелику, але дуже важливу деталь — замок. Адже саме на ньому і тримається вся краса! 

Її називають застібка, заклепка чи замок. У сережок це одна з найважливіших частин загальної конструкції виробу. Тому, якщо Вам сподобалися срібні сережки з кольоровим камінням, які відмінно відтіняють колір очей, обов'язково перевіряйте замок: чи зручний, чи не дряпає шкіру за вушком і, звичайно, його надійність. Кілька разів відкрийте/закрийте — перевірте ще раз! І якщо все добре – сміливо купуйте.

Сьогодні існує безліч різновидів замків. Найпопулярніші ми розглянемо детально.

Англійський замок

Сережки з таким замком одні з найпрактичніших та найнадійніших. Його часто використовують для багатьох сучасних прикрас через простоту та довговічність. 
 

Принцип роботи: штифт виробу просочується в отвір мочки вуха і замикається зі швензою (вузька смуга металу, яка охоплює знизу мочку). Не тисне на мочку вуха, не стикається зі шкірою, проте і простір між застібкою та мочкою вуха не регулюється. 
Звертайте увагу на особистий комфорт, адже якщо застібка занадто широка, можна розтягнути отвір у вусі.

Італійський замок (омега)

Стильний та зручний замок, який влаштований за принципом – гвоздик з фіксатором. На відміну від англійської, легко та точно регулює відстань між декоративною частиною виробу та самим замком, залежно від ширини мочки.
 

Принцип роботи: штифт сережки протягується у вухо і закріплюється за допомогою великої петлі, що охоплює мочку.
Врахуйте, що хоч кріплення досить надійне, але згодом фіксатор може зноситися і мимоволі відкриватися. 

   

Французький замок

Така застібка підходить всім жінкам, срібні сережки з нею виглядають витончено. На вигляд схожа на петельку, але тільки із застібкою знизу (петелькою або гачком). Буває з фіксаторами та без. Краще вибирати Французький замок із фіксатором. При носінні важливо, щоб центр тяжіння був посередині, інакше сережка звисатиме на один чи інший бік. 

Головна перевага – сережки практично неможливо втратити, бо застібка надійно фіксується у вусі. Тому такий вид використовують у дитячих прикрасах.

Гвоздики або пусети

Якщо ви не знали — це один і той самий тип сережок. Він справді схожий на маленький гвоздик. Такий формат з року в рік залишається дуже популярним. Наприклад, такі універсальні прикраси зі срібла виглядатимуть стильно та акуратно і в офісі, і на прогулянці, і на святі. До речі, сережки у топі у маленьких принцес.   

Замок у пусет буває різний: гвинтовий або штифтовий.

Гвинтова застібка ніколи не загубиться, можна регулювати довжину гвоздика, хоча це потребує навички. Але з часом Ви все ж навчитеся загвинчувати замок наосліп.
Штифтова застібка проста у використанні, але її легко втратити разом із виробом. Як правило, сережки з такою застібкою дешевші в ціні саме з цієї причини. 

Пам'ятайте, що будь-які сережки на ніч краще знімати, оскільки вони навіть із найзручнішим замком можуть завдавати дискомфорту під час сну. А кому на ранок потрібне незадоволене, втомлене обличчя жінки, хоч і в сережках. І, до речі, знімати потрібно ще й щоб не пошкодити замочок. 

Сережки-кільця

Принцип роботи: коротка пряма швенза втягується в протилежний кінець сережки й застібка стає невидимою. 
Є ще замок-шпилька, яка також використовується для сережок у вигляді кілець або масивних прикрас. Тут коротка швенза, що одягається в петельку і надійно тримається.

Застібка-петля

Такий замок простий та вишуканий, дуже легко й одягається, і знімається.. 
До речі, оскільки застібка нічим не фіксується, рекомендуємо придбати силіконову заглушку, щоб ваші вироби залишилися з вами. А ще перевірте застібку на кінці, якщо вона довга і кінець гострий, вона може подряпати шкіру або чіплятися за волосся та одяг.

Звичайно ж, це не повний перелік видів сережок. Серед модних, але не таких практичних новинок можна виділити замки-кафи або ланцюжки (продівки), але ми вирішили зупинитися на тих видах, які найбільш популярні.

У каталозі нашого інтернет-магазину Silver Wings Ви знайдете срібні сережки з золотими накладками й без, зі вставками з каміння всіляких кольорів і, звичайно, з різними замками.

 

Вибирайте будь-який виріб і ми гарантуємо, що краса та якість будуть на найвищому рівні!

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: