Яка найпопулярніша прикраса на землі? Хрестик!

Сьогодні хрестик сприймається багатьма саме як прикраса. Але давайте не забувати про його справжнє походження і символізм. А може одне іншому не заважає зовсім. У всякому разі, перш ніж вибрати собі натільний хрестик, потрібно розібратися і визначитися, для чого він вам потрібен: як прикраса або як символ віри та оберіг.

Хрестик — як символ віри

Якщо слідувати церковним правилам класичний православний хрест є символом перемоги над гріхом, сильним оберегом проти поганих духів, злих людей і неприємностей. Саме тому носити його важливо кожному християнинові.

Натільний хрестик, на відміну від декоративного, надівається після Хрещення і вже хрещений людина носить його протягом усього життя тільки під одягом. Це важливо, адже він повинен знаходитися ближче до серця.

Якщо купити срібний хрестик не в церкві, а в нашому ювелірному магазині Silverwings, бажано освятити його. Сьогодні це абсолютно не проблема і займає всього пару хвилин. Скромні, але дуже красиві варіанти ви знайдете в каталозі.

Хрести бувають різні: шести- або восьмикутний із зображенням розп'ятого Ісуса або без нього, але найпопулярніший християнський хрестик  чотирикутний.

Хрестик — як прикраса

Сьогодні багато чоловіків і жінок носять хрест тільки як ювелірну прикрасу, не вкладаючи у виріб глибокого церковного сенсу.

Хрестик срібний без розп'яття інкрустований різними каменями або без них призначений для "відкритого" носіння. Його не потрібно приховувати під одягом. Він виступає як підвіска, яка повторює хрестоподібну форму.

Останні 5 років трендом є стильні срібні хрести з золотими напайками або пластинами. Вони виглядають дуже красиво, оригінально і дорого, але при цьому доступні за ціною. За такими виробами легко доглядати.

Срібло 925 проби найбільш відповідний матеріал для виготовлення хрестів, воно твердіше і практичніше золота. І, до речі, має антисептичні властивості.

У каталозі нашого інтернет-магазину представлені православні та декоративні варіанти хрестиків, які підійдуть і чоловікам, і жінкам, і навіть діткам.

Як бачимо, купити хрестик недорого можна як в ювелірному магазині, так і в церковній лавці. Люди мають право вибирати чому носить той чи інший хрест. У кожного своя причина.

Разом з тим священники говорять наступне:
«Головне не форма і ціна хреста, головне & ndash; це віра і чистота душі людська ».

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: