Якщо не знімати сережки на ніч… За та Проти!

Який улюблений вид аксесуарів всіх жінок? Правильно – сережки! Вони бувають різні: від простих гвоздиків до неймовірно розкішних шандельєрів, схожих на дорогі багатоярусні люстри. Останнім часом особливо популярні – срібні сережки!
Кожна дівчина має улюблені прикраси, з якими не хочеться розлучатися 24 години на добу 365 днів на рік. Але чи правильно цей елемент ювелірного гардероба постійно носити, не знімаючи навіть на ніч?! Так ось – все відносно і залежить від дизайну, розміру, металу, також типу застібки.
 
Є   багато думок, чому правильніше знімати сережки перед сном. Але є й ті, хто стверджує, що в цьому немає нічого поганого, якщо це не шкодить здоров'ю.
 
Чому і які сережки краще знімати на ніч:

- Це часто дискомфортно, оскільки відчувається незручність і в результаті — погіршується якість та тривалість сну, з'являється так звана хронічна втома.
- Особливості мочок вух – велика кількість нервових закінчень знаходяться саме на мочках, тому постійний тиск на них несприятливо впливає і на самопочуття, і на настрій.
- Уві сні сережки можуть банально зачепитися застібкою або іншими деталями за подушку, підковдру, піжаму або навіть розпущене волосся. Хто захоче отримати таку травму? А також Ви ризикуєте втратити прикрасу або зіпсувати її.
- Якщо ви лягли відпочивати, не знявши сережки, згодом у мочку вуха може потрапити інфекція, а це спровокує наслідки не з приємних. Будьте уважні з місцем проколу і постійно очищайте сережки, а також протирайте вухо спиртовим засобом.
- При безперервному носінні срібні вироби (або з іншого металу) деформуються і їх крихкі частини можуть зламатися.
- Фахівці радять не спати у великих та важких моделях прикрас. Краще надягніть їх вранці та виспіться добре, і збережіть виріб цілим.

Не знімати сережки перед сном можна і навіть не рекомендується, якщо:

- Нещодавно проколоті вуха – одна з головних причин не знімати сережки перед сном. Це навіть протипоказано. Все тому, що шкіра в місці проколу може дуже швидко регенеруватися, і тому, якщо не носити сережки постійно, за кілька ночей прокол може повністю затягнутися і процедуру потрібно буде повторювати.

- Якість сплаву висока: срібло 925; золото 585 проби та вище. Тоді матеріал не викличе алергічних реакцій на шкірі. Якщо таке трапляється і не реагувати – роздратування може посилитися.
Сережки зі срібла без гострих деталей або застібок, які чіплятимуться. Так само не розтягнуть мочку вуха під своєю вагою.
- Ви стежите за чистотою виробів, регулярно їх чистите та дезінфікуєте, тоді є гарантія, що не занесете інфекцію.

   

Вони існують: сережки, в яких можна спати спокійно!
 

Серед величезного асортименту сережок, які надають офлайн та онлайн-магазини, у тому числі й ми Silver Wings, можна виділити моделі, в яких буде зручно навіть під час сну! Про це говорять ювеліри та авторитетні лікарі.
 
Тому якщо не плануєте розлучатися з прикрасами вночі, радимо вибрати такі види:

- пусети – один з найзручніших і надійних видів сережок саме з гвинтовою застібкою як для щоденного носіння, так і для сну. Все просто — за допомогою спеціального замку виріб закручується, а не застібається.  Його ви точно не загубите! А сама застібка має закруглений край без гострих деталей, який не подряпає ніжну шкіру. Прекрасний варіант для юних модниць;
конго — невеликі сережки-кільця, але важливо, щоб вони були без каміння та декоративних вставок. Більшість моделей мають крихітну застібку, яка не тисне на шкіру під час сну;
- сережки на англійському замку з плоскою основою та гладким декором: моделі з доріжкою каміння, у вигляді прямокутних та квадратних невеликих пластин.

До речі, забобонні люди, приходячи додому, обов'язково знімають усі прикраси, оскільки вважають, що сережки та каблучки збирають енергію із зовнішнього світу. Їх треба зняти та покласти у скриньку..
 
ЗАВЖДИ довіряйте своїм відчуттям та потребам. Якщо ви просто забули зняти сережки після роботи або пізньої гулянки, нічого страшного. Але краще все ж таки частіше давати відпочивати й собі, і прикрасам, а на ранок знову чарувати світ разом зі своїми ювелірними виробами.
 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: