Must have ювелірних прикрас

Класичний образ жінки уявити легко - спідниця-карандаш, строгі штани із завищеною талією, біла блузка без мережива і декору, кашеміровий светр і, звичайно ж, маленьке чорне плаття, як у Коко Шанель. Саме ці предмети гардеробу ніколи не вийдуть з моди, тому такі речі варто мати у своїй шафі. І повинні вони бути хорошої якості! 

Те ж саме стосується і ювелірних прикрас. Які з них ніколи не вийдуть з моди та повинні зайняти гідне місце у вашій скриньці?

Сережки гвоздики

Це завжди безпрограшний варіант для жінок будь-якого віку і професій. Адже, щоб ви не одягнули, елегантні та лаконічні срібні сережки будуть виглядати зі смаком. Така пара, з камінням і без, або дві пари точно повинні бути у кожної дівчини. Коли ви хочете справити враження, наприклад, при співбесіді або на побаченні — це ваш варіант. Але пам'ятайте, що гвоздики обов'язково повинні бути з надійною застібкою, щоб потім не довелося шукати пропажу (а з огляду на те, що вони маленькі, ви навряд чи її знайдете!). Адже навіть на тренуванні в залі — це образ, який без сережок буде неповним. 

Виріб з перлами

Ознака гарного тону, класика, непідвладна часу. Зрештою - це входить в ювелірний етикет. Всі по-різному називають прикраси з перлами.

Коко Шанель, яка познайомила світ з цим видом прикрас, говорила: «Перли завжди праві». ​

Нитка перлів на шиї дівчини відмінно поєднується зі сріблом, підкреслюючи жіночність і витонченість. Вибирайте моделі, що мають лаконічний дизайн. Вони складуть гармонійну пару і строгому костюму, і розкішній вечірній сукні. 

Намисто 

Здивовані? Даремно! Намиста завжди добре доповнюють образ не тільки бабусь, а й молодих дівчат, і ділових дам. Ідеально підходять до однотонних речей (сукні, светра, водолазки). Тут є де розгулятися, адже вони бувають всіляких форм і розмірів. У колірній гамі взагалі можна загубитися. Головне — не переборщити. Пам'ятайте, ви не новорічна ялинка, яку потрібно прикрасити всім, що є. Будьте перебірливі, формуйте образ правильно: скомбінуйте намиста з одним, але великим перснем, срібними пуссетами або таким же браслетом. 

Сережки з діамантами

Так, так! Це влучне попадання в яблучко стилю. Сережки срібні з діамантами або фіанітами — це історія про універсальність для всіх: будь-якого типу особи, зачіски та для будь-якої події. Статусність, звичайно ж, важлива, та й жінка, що одягає такі дорогі прикраси, поводиться відповідно — вона впевнена у своїй привабливості та натхненна на перемогу. 

Довгі ланцюжки​

Останнім часом дуже популярні. Мода паморочить! Ланцюжок срібний може бути різного плетіння (Нона, Фігаро (картьє), Кобра, Черепашка, Колос), але завжди прекрасно виглядає саме на голій шиї.

Змішування стилів дає зелене світло — можна носити ланцюжок з косухою, ніжною сукнею, футболкою і джинсами, надіти в офіс, з блузкою і спідницею-олівцем. Довгі ланцюжки додають стрункості, підкреслюють зону декольте і візуально витягують силует. Вони завжди виглядають доречно і стильно. На ланцюжках можна носити кулони, срібні хрестики, обереги. 

 Браслет на руку

Браслет — це не обов'язковий аксесуар, але дуже важливий. Можна вдало доповнити сережки або ланцюжок, головне, щоб матеріал всього ансамблю був однаковий. Наприклад, срібло. Але ні в жодному разі не змішуйте метали. Це якраз ознака поганого тону.

Браслети у вигляді декількох ланцюжків — це 100% базовий аксесуар. У поєднанні з підвісками (кульки, квадратики) він буде доречний в будь-якому образі. 

Ви прекрасні, в прикрасах або без.
І не дозволяйте іншим хоч на секунду це поставити під сумнів! 

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: