Підкресліть красу рук витонченим срібним браслетом

Ви звертаєте увагу на красиві доглянуті руки? Звісно! Адже це візитна картка людини взагалі, а жінки особливо. Але прагнення виглядати красиво і стильно — це не тільки потреба кожної сучасної жінки, а й чоловіка. 
 

Тому модною завжди залишається тенденція прикрашати зап'ястя браслетами — з великими та дрібними каменями, оригінальні та традиційні по дизайну. Через те, що їх не завжди видно під одягом з довгим рукавом, браслети незаслужено забуваються на довгу зиму та осінь. Але ми нагадаємо Вам про красу таких виробів зі срібла!
 
Браслет — завжди доречний!
 
Тонкий витончений срібний браслет буде доречним скрізь, куди б Ви не пішли: в гості, на прогулянку, в офіс. Він підкреслить смак і стиль, не надто кидаючись в очі
 
В офісі Ваш образ ефектно доповнить правильно підібраний великий браслет, який може бути одягнений на верх рукава водолазки або блузки. Він не буде вам заважати, а тільки прикрашати.
 
Класичний варіант носіння браслета –
на руці без часів.
 
Добре б купити браслет зі срібла з напівдорогоцінним камінням, який підходить саме Вам: хризолітом, агатом, аметистом, сердоліком, блакитним топазом і т.д. В такому випадку з аксесуарів буде достатньо лише браслета і пари не помітних сережок. 
 
Як правильно носити браслети на руках
 
Суворих правил носіння таких виробів на лівій або на правій руці просто немає. Як правило, правші краще надягати браслет на правий зап'ясток, залишаючи ліву руку вільною, під годинник. У лівші  все з точністю навпаки: прикраси вони надягають на ліву руку, а на правій носять годинники.
 
Основні види браслетів
 
Браслет на руку для жінок може бути різним. 
 
Наприклад,  негнучкі, що покривають лише 3/4 зап'ястя  — це ЖОРСТКІ. Вони можуть бути: пружні, шарнірні, замкнуті. Такі вироби часто носять влітку на вільній кісті, частіше по кілька штук. Але якщо ви виберете їх до осіннього луку, одягайте поверх рукава блузки або светру оверсайз. Це модно!
 
   
 
М'ЯКІ браслети — найпопулярніші. Поділяються на такі типи:
  • - Ланцюгові – складаються з ланок різної форми (можуть бути різного виду плетіння, товщини та застосовуваних декоративних технік);
  • - Глідерні – ланки з'єднані між собою пружинами або шарнірами;
  • - Плетені – філігранно пов'язана конструкція;
  • - Біжутерні — з декоративними елементами, закріплені на ліску і т.д.
 
Саме глідерний браслет часто Ви купуєте в ювелірних салонах. Цей вид ви впізнаєте завжди  — з'єднані різними способами ланки різної форми.
 
Запам'ятайте! Якщо справа стосується прикрас — ніяких обмежень. Одягайте те, що Вам подобається, головне — прикраси повинні добре доповнювати образ.
 

Пропонуємо Вам на вибір кілька оригінальних моделей браслетів за розумною ціною.
 
Сучасна мода демократична, якщо раніше неприпустимим було носити більше одного браслета на одній руці, проте зараз наявність на зап'ясті кількох тонких кілець нікого не здивує і не глибоко шокуватиме. До того ж у нас Ви знайдете стильні червоні нитки-обереги зі срібною шпилькою або срібним хрестиком, які можна сміливо носити з будь-яким образом. 
 
Купити срібний браслет можна як для себе, так і в подарунок. Це прикраси на роки, які прикрасять зап'ястя і тендітної юної дівчини, і красуні з широким зап'ястям, і ручку пані в прекрасному віці. 
 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: