СПОРТ і СТИЛЬ: срібна синергія

Спорт — це завжди про швидкість, силу, стиснуті зуби, літри сліз і ейфорії від чергового досягнення. ВАЖЛИВО, що вам це вдалося! Навіть якщо це домашній марафон схуднення, чи підкорення Говерли або Босфору. Ви точно заслужили свою срібну нагороду, яку можна купити в нашому інтернет-магазині Silver Wings.

Яким би видом спорту людина не займалася, потрібно пам'ятати, що щоденні, багатогодинні спортивні подвиги відомі тільки їй, але вони часом означають не менше, ніж олімпійська медаль. Так чому б не показати, чим саме займаєшся, скільки зусиль і майстерності це вимагає.   

Прикраси зі срібла дуже красиво виглядають на підтягнутому спортивному тілі, вони підкреслять ваш неповторний стиль. 

ПРИКРАСИ ДЛЯ ТИХ, ХТО МАЄ ВОЛЮ І БАЖАННЯ

Це чудовий подарунок. Він мотивує на успіх, адже так приємно постійно носити підтвердження своїх досягнень. Адже медалі не одягнеш на тренування або в ресторан, а, наприклад, сережки "Штанга" зі срібла – будуть дуже мило виглядати на жінці будь-якого віку. До сережок можна підібрати оригінальний кулон. 

А підвіска млинець від штанги прикрасить мужню шию чоловіка  – це, до речі, один з найпопулярніших видів спортивних прикрас зі срібла. ТОПчик як любить повторювати сучасна молодь. 

Ось бачите, зовсім не обов'язково відмовлятися від улюблених прикрас, навіть якщо ви йдете на тренування.

В асортименті  нашого магазині є моделі, які можна вдало поєднувати з костюмом для фітнесу або з будь-яким іншим спортивним одягом. Крім срібних кулонів і підвісок (боксерські рукавички різної форми та розмірів, гирі, млинці, штанги, диск від штанги та ін.) ми пропонуємо добірку спортивних кілець зі срібла і навіть сережки. 
 

Silver Wings — це ювелірна фабрика, яка вміє надихати на чемпіонство!
 

Срібло це найвдаліший метал для спортивних прикрас. Ми використовуємо срібло тільки 925 проби. Це означає, що в складі міститься  92,5% основного металу. Решта 7,5% — легувальні елементи, щоб надати виробу додаткової міцності. 
Під час створення ювелірної прикраси — твориться історія — ваша історія, в якій приховується думка про щоденну роботу над собою.
Як бачите, спорт і ювелірні прикраси цілком сумісні.

У нашому інтернет-магазині Silver Wings ви можете купити прикраси спортивного стилю зі срібла в якості подарунку для тренерів, спортивних чоловіків і жінок, а також юних спортсменів і тренеру. Така срібна прикраса буде чудовим подарунком на будь-яке свято. 

Потіште себе! Це стане вашим щасливим талісманом, щоденним нагадуванням про величезну силу, приховану всередині вас. Носіть з гордістю символ улюбленого виду спорту на тілі.

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: