Вибір закоханих: ТОП-10

Ювелірні вироби, особливо зі срібла — одні з найбажаніших подарунків до Дня святого Валентина. До того ж число тих, хто відзначає День закоханих в Україні, з кожним роком лише зростає.

Чому б і ні? Адже це чудова нагода, щоб освідчитися в коханні або ще раз нагадати партнеру про свої почуття.

До речі, свято вже наступного тижня, тож поспішіть визначитися і вчасно купити срібні прикраси!

Якщо ще не почали вибирати подарунок, пропонуємо цікавий каталог ювелірного магазину Silver Wings. У нас ви зможете знайти оригінальну каблучку зі срібла із золотими вставками, жіночий браслет з розсипом каменів, а також чоловічі печатки для молодої чоловіка та солідного хлопця. Ми підготували добірку найромантичніших прикрас, які підкреслять і підкреслять індивідуальність ваших близьких та коханих.

Прикраси для дівчини

Якщо ви знаходитесь в романтичних відносинах і ще не перейшли на новий рівень кохання, як прикрасу на День закоханих можна вибрати щось витончений та ніжний — срібний набір "Серце" із золотими вставками. А також можна розділити гарнітур і подати вироби окремо. Такий подарунок ні до чого не зобов'язує, але виражає силу ваших почуттів. Але під час цукерково-букетного періоду легко потрапити в халепу і не вгадати зі стилем прикраси.

Тому напередодні делікатно поцікавтеся, якій ювелірній красі віддає перевагу ваша «половина», поспостерігайте, що вже носить дівчина!

На замітку! Консервативні панночки люблять скромні та витончені вироби з мінімумом каміння. А ось модниці напевно зрадіють стильним прикрасам із золотими накладками та кольоровим камінням.

Прикраси для дружини

Скажете обрати подарунок такій жінці простіше, адже ви прожили у шлюбі не один рік та знаєте смаки своєї коханої? А ні! Хоча ви й встигли вивчити смаки своєї дружини, постарайтеся здивувати її, привнісши у ваше життя нові емоції та фарби.

Виберіть щось особливе! Чим ефектнішим буде аксесуар, тим краще. Так ось – браслет зі срібла, великі камені "під колір нової сукні" – відмінний вибір.

Вибирайте такі ювелірні прикраси, щоб ваша дружина хвалилася ними серед своїх знайомих та подруг. Повірте, після такого презенту звання найуважнішого та найромантичнішого чоловіка вам забезпечене!

Прикраси для зізнання у почуттях

День закоханих – це ідеальний привід зізнатися у коханні! Тому підійдіть креативно до такої важливої події та виберіть подарунок, який запам'ятається на все життя, можливо навіть ваше спільне життя. Каблучка — це традиційна прикраса, яку дарує чоловік коханій дівчині з конкретним наміром.
Відкрийте своє серце і нехай вас не зупиняє страх бути відкинутим. Адже хто не ризикує, той, на жаль, зустрічає День Валентина в самоті! Заздалегідь виберіть потрібну прикрасу, це може бути пара сережок-гвоздиків або срібна підвіска.

Прикраси чоловікові/хлопцю

Якщо Ви обмірковуєте подарунок для коханого чоловіка, рекомендуємо зупинити вибір на срібних печатках у різних варіаціях. Або ж, якщо ваш чоловік/хлопець займається спортом, вдалим вибором стануть спортивні прикраси, які можна обрати залежно від виду спорту.

Головне — увага та бажання зробити щасливою свою другу половинку. У цьому ми намагатимемося вам допомогти!

 
 
Вкажіть окружність пальця в мм:
Ваш розмір:  
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: